Om Anti-Fog Spray

Anti-fog spray är det perfekta sättet att hålla skyddsglasögon, solglasögon, Bilglas, vindskydd bil, visir och badrumsspeglar tydliga och imfri. Den kan användas för speglar eller glasytan, och dess effekter pågå under en lång tid. Det fungerar genom att täcka ytor med en tillfällig, dimma-resistent skikt. Det finns många olika anti-dimsprutare som finns på marknaden. Funktion

Anti-fog spray är en vaxartad beläggning som är genomskinligt men håller vattenmolekyler från klängande på ytor (och därmed förhindra dimma från att bygga upp) som speglar och glas. Det avvisar vattenmolekylerna genom beading dem och därför gör att du kan se bättre genom ytan.
Varning

Ibland förhållanden kan vara så extrem att ingen typ av anti- dimstråle verkligen kommer att fungera. Sådana exempel inkluderar att vara i minusgrader och sedan plötsligt kommer in varmare miljöer (vatten absorberas av den anti-fog sprayburk isen upp och blockera synen), hydrofoba linser (smuts-och fingeravtryck-resistenta linser som brukar förkasta anti-fog spray, alltför ) och allvarligt våta förhållanden såsom regn (skulle kunna tvätta bort beläggningen). Under förhållanden som dessa, kommer din anti-dimstråle troligen sluta fungera korrekt.
Typer
p Det finns många olika märken av anti-dimsprutare på marknaden nu. Några av de mest populära märkena inkluderar Aqua Sphere, Fogtech, Kleer Vu, Stupiddogg och Speedo. Fogtech ses ofta som den bästa anti-fog spray eftersom det tenderar att ha de längsta bestående resultat för att hålla dimma bort från ytor. Det är också väldigt snabb att tillämpa, oftast tar mindre än 20 sekunder för att skydda linserna.
Överväganden

Anti-dimstråle varierar i pris, men det generellt gäller för mellan $ 5 och $ 15. För $ 5 (och ibland, vid sällsynta tillfällen, kan du hitta små flaskor för under $ 3), kan du köpa i allmänhet en 2 oz. flaska anti-fog spray. $ 15 borde få dig 8 oz. eller mer. Addera Expert Insight

annan vanlig men intressant användning för anti-fog spray för rengöring av kameralinser. Innan du använder en kamera, det är en bra idé att få en mjuk trasa, tillämpa vissa anti-fog spray för att den och rengör kameralinsen. Torka försiktigt spraya bort objektivet, och du är redo att börja ta bilder. Denna process är mycket snabb, extremt lätt och långvarig.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124398.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.