Hur man installerar en bränsletank på en Honda Accord

Honda Accord är en lyxbil från sin höga kostnaden till dess plysch läder-trim sittplatser. Även om du kan frestas att ignorera underhåll helt, se till att din Accord bränsletank korrekt installerat och inte behöver några reparationer om du har haft din bil ett tag. Om det visar förfall, kan det vara dags att installera en ny bränsletank i någon Accord, särskilt modeller från 1984 till 1991. Saker du behöver
gasbehållaren Bränsle-sända skiftnyckel
Accord bränsletank
Momentnyckel
Funnel
Brandsläckare
Visa fler instruktioner

1

bort avloppet bulten från bränsletanken och töm resterande gasen in i en bränslebehållare 1990-1991 avtalen. Använd en bränsle-sändning skiftnyckel för att koppla bort den sändande enheten kontakterna. Ta bort slangar och muttrarna som håller banden bränsletanken tanken 1984-1989 avtalen. Sänk ned tanken på en jämn yta innan vi går vidare.
2

Ta din tank byte bränsle och placera den under Accord stam. Sätt banden bränsletanken på plats på den nya tanken. Använd en momentnyckel för att dra åt fästmuttrarna specifikationen på 16 pounds. Detsamma gäller på äldre modeller såsom 1984, 1985 och 1986. Kontrollera remmarna för att kontrollera att allt är på rätt plats.
3

Sätt slangar och kopplingar ledningar på plats på nya bränsletanken. Byt avloppet bulten på bränsletanken och justera inställningen till 36 pounds med din nyckel på alla modeller.
4

Öppna din bränslebehållare och sätta en tratt i tanklocket. Häll gasen långsamt i tanken tills behållaren är tom.
5

Få in din Accord och starta motorn för att se till att allt löper smidigt. Låt motorn gå i några minuter innan du tar den till en enhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124376.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.