Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Toyota Corolla

Toyota Corolla har varit en populär sedan på den amerikanska marknaden i decennier och Corolla ägare av någon Corolla fordon kan fortsätta att njuta av sina fordon genom att utföra grundläggande hemma underhåll. Kontroll vätska servostyrning och övriga vätskenivåer hjälper felsöka fordon problem och förebygga allvarliga skador som resulterar i behovet av kostsamma reparationer. Saker du behöver
Dextron-II eller III ATF eller styrservoolja godkänd för användning i Toyota fordon
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera nivån på din servostyrning vätska var 15.000 miles, samtidigt som du kontrollerar vätskenivåer för transmissionsolja, bromsvätska och kylarvätska i din Toyota Corolla. Du kan kontrollera vätskenivån servostyrning tidigare om du misstänker en läcka eller har problem med styrsystemet, men ska inte behöva lägga vätska snabbare än 60.000 miles.
2

Kontrollera att ditt fordon är parkerat på en plan yta och motorn är kall innan du kontrollera vätskenivåer. Styrservoolja och andra vätskor läser på olika nivåer när varm istället för kall.
3

Lokalisera kraftbehållare steering fluid. Det ligger under huven på din Toyota Corolla på passagerarsidan intill motorn. Reservoaren är ansluten till servopumpen.
4

Ta bort locket och använd oljestickan för att kontrollera vätskenivån. För den mest exakta behandlingen, rensa bort oljestickan med en trasa först, sedan åter sätta in och ta för frisk läsning.
5

Lägg transmissionsolja eller styrservoolja godkänd för användning i Toyota fordon om vätskan är under den låga nivån märket. Tillsätt vätska successivt att hålla för över påfyllning.
6

Inspektera pumpen servostyrning, slangar och klämmor utöver reservoaren för att leta efter trasiga eller slitna delar som skulle kunna resultera i ett läckage. Byt ut alla nödvändiga delar omedelbart för att undvika skador på din motor.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124269.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.