Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Saturn Vue

Saturn Vue är Saturnus (och GM: s) första försök att komma in i bilen-sized SUV-marknaden, och har varit mycket populär under de första åren av produktionen. Medan grundläggande flytande kontroller bör utföras på VUE vid 18.000 mil intervall, kommer detta att omfatta inte din vätska servostyrning, eftersom systemet är elektrisk i hybrid VUE. Fortsätt läsa för mer information om din elektriska servostyrningen. Instruktioner
1

Kontrollera ditt system servostyrning för problem om du börjar få problem med styrningen eller om din "check engine" lampan tänds i instrumentpanelen. Eftersom systemet är elektrisk, det finns ingen vätska som måste kontrolleras med jämna mellanrum.
2

Lokalisera servostyrningen under ratten vid förarens knän. Den servostyrningen assisteras av den elektriska motorn, så det ligger inte under huven på din bil.
3

Inspektera och byt ut alla delar som behövs för att servas eller repareras av systemet öppnas inifrån fordonet. Servostyrningssystemet på din Saturn Vue bör inte kräva underhåll, men om du behöver tillgång till systemet kan du göra det från insidan förarsidan.
4

Ta bilen till generalagenten för tjänsten om din "check engine" lampan tänds och du inte kan hitta ett problem i servostyrningen. Återförsäljaravtalet kan köra en dator diagnostik för att lokalisera problem i din bil snabbt och enkelt.
5

Stäng av "check engine" light efter service din bil med hjälp av brytaren rutan under huven på din bil. För en exakt karta över växlar, kolla din instruktionsbok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124265.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.