Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Ford F-Series

Ford F-serien, som ursprungligen debuterade 1948 med F1, F2 och F3, inkluderar nu F-150, F-250 och F-350 pickup lastbilar samt andra större lastbilar och dragfordon. Om du kör en klassisk modell, se till att du känner till eventuella ändringar som har gjorts som kan påverka hem underhåll som flytande kontroller. Du bör också genomföra tätare styrning kontroller för tung användning. Saker du behöver
GM-godkänd styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera styrservovätskans nivå i alla Ford F-series lastbil minst var 15.000 miles när du utför andra flytande kontroller. Du kan också kolla upp det så ofta som var 5000 miles när du kontrollerar resten av styrsystemet om din lastbil har ändrats eller om du använder bilen kraftigt.
2

Park din Ford F-serien trucken på ett jämnt underlag för att utföra servostyrning Kontrollera vätskenivån, och se till att motorn är kall när du kontrollera vätskenivån. Varm vätska eller en lutande yta kan resultera i en felaktig läsning.
3

Lokalisera kraftbehållare steering fluid nära motorn. Kontrollera vätskenivån märken på behållaren för att se till att vätskan är högre än den låga nivån märket.
4

Ta bort locket för att lägga GM-godkänd vätska upp till den högsta nivån varumärke. Om du fyller på vätska ofta, kolla efter läckor i systemet eller ta bilen in till återförsäljare för service.
5

Kolla slangar och slangklämmor för raster, slitna områden eller lösa komponenter regelbundet för att undvika läckage uppstår, särskilt om din servostyrningen har lagts till eller ersatts, eller om bilen har över 75.000 miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124249.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.