Hur man startar en bil efter fyllning med fel Gas

Fyllning din bil med fel gas kan vara skadligt för din motor. Det kan möjligen förstöra bränslesystemet, men kan också orsaka problem med förgasaren och andra motorkomponenter. Om möjligt, kör inte bilen förrän du har rättat till problemet. Här är ytterligare steg. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Observera problemet med din motor omedelbart. Om det inte fanns några tidigare problem med bilen, borde symtomen vara självklart. Det kommer att avstanna eller missa inte långt efter tankning bilen. Du bör alltid vara uppmärksamma när få bränslet att undvika detta problem.
2

Öppna förgasaren och bränsleledningar. Detta kan göras genom att lyfta huven och avlägsnande av luftfilterhuset. Gör detta genom att först ta bort skruvarna och lyft kåpan ut. Detta kommer att utsätta förgasaren, så att du kan komma åt bränsleledningarna.
3

Lokalisera de två bränsleledningarna. En går till botten av bränsletanken, den andra är belägen nära toppen och returnerar det oanvända bränslet till tanken. Tillkännagivande om din bränslepump är elektrisk eller mekanisk. Haka av bränsleledningen som leder till bränslefiltret. Den andra änden ansluter till förgasaren, så koppla bort det på denna sida.
4

Töm bränsletanken genom att tvinga tanken rinna med en mekanisk bränslepump, eller sätta rätt gasen i förgasaren till effekt motorn och köra en elektrisk bränslepump. När linjerna har avrunna, sätta rätt bränsle i tanken och försöker att dra runt motorn. Detta kan ta flera försök. När det börjar, låt den gå på tomgång i några minuter, sedan köra den för att rensa ut resten av den felaktiga bränslet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124197.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.