Återställa suffletten på en bil

som alla fordon, utgör en cabriolet bil en betydande investering, och det är viktigt att ta hand om denna investering genom att ordentligt rengöra och återställa den. Experterna på TopsandSeats.com föreslår ägarna korrekt återställa sina suffletter varje halvår. En sufflett som är ständigt smutsig är benägen att revor och brott, som kräver ett dyrt besök på bilverkstad. Att ta hand om suffletten hemma kräver några vanliga leveranser och en vinyl beskyddare. Saker du behöver
Dammsugare
Biltvätt rengöringsmedel
Bucket
Vattenslang
Sponge
Suffletten renare
bilborsten
Vinyl Protector

Visa fler instruktioner
1

Lyft suffletten och lås den på plats för att möjliggöra fullständig vy över ytan för att inspektera för smuts, sot och eventuella reparationer.
2

Installera borste på dammsugaren och använda den för att ta bort smuts och skräp från den övre ytan. Gå in i bilen och använd dammsugare för att rengöra insidan av suffletten som väl.
3

Mix biltvätt diskmedel i en hink med varmt vatten enligt tillverkarens anvisningar. Fukta suffletten med en lätt spray av vatten från en trädgårdsslang. Doppa en stor svamp i rengöringsmedel och skrubba bort på suffletten, med fokus på områden som är särskilt smutsig.
4

Använd trädgårdsslang att noggrant skölja suffletten.

5

Applicera en sufflett renare till ytan med hjälp av en bil borste. Låt renare att stanna kvar på toppen i några minuter, skölj sedan noga med trädgårdsslangen.
6

Låt suffletten torka ordentligt, och tillämpa en vinyl beskyddare på sin yta efter tillverkarens anvisningar. Den vinyl beskyddare kommer hjälpa till att skydda toppen från smuts och föroreningar. Låt vinyl beskyddare lufttorka och applicera ett andra skikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131606.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.