Hur Ren K & N Filter i diskmaskin

K & N har tillverkat högkvalitativa bildelar sedan början av 1960-talet. Ursprungligen en tillverkare av delar för motorcykel entusiaster, har K & N utökats för att ge filtreringssystem för ett brett spektrum av personbilar. K & N filter är återanvändbara och utformade för att tvättas och installeras efter 50.000 miles av användning. Ett antal metoder har använts för att rengöra K & N filter, även om en av de enklaste är att helt enkelt kasta den i diskmaskinen. Saker du behöver
Filter Cleaner Review bungee rep
K & N filterolja
Visa fler instruktioner
1

Knacka filtret mot ett fast föremål för att ta bort eventuella caked-on smuts och sot. K & N filter är tillverkat av bomullsfibrer i stället för papper som de flesta filter, vilket gör dem mer hållbara. Separera veck filtret och blåsa bort all instängd smuts.
2

Spray framsidan och baksidan av bomull fiber med filter renare. Låt filtret sitta i 10 minuter för att lossa smuts, knacka sedan på den igen för att slå bort återstående smuts. Upprepa dessa steg tills ingen mer smuts skakar loss när filtret tappas. Addera 3

Placera filtret ovanpå racket av din diskmaskin, kör ett bungee rep över filtret och ansluter den till racket. Fyll diskmaskinen med diskmedel och stänga av vattnet för kallt, kör på den mildaste cykeln. Kör en extra sköljning för att få filtret så ren som möjligt.
4

Lägg filtret i en solig plats och låt torka naturligt. Välj en plats med tillräckligt luftflöde för att torka filtret så snabbt som möjligt.
5

Coat bomullsfibrer med ett skikt av K & N filterolja. Filter olja är röd och särskilt utformat för att skydda bomull och förhindra tårar i fibern. Applicera oljan jämnt, beläggning varje veck tills hela filtret är en enhetlig röd färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126580.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.