Hur man kan stoppa en bil från att förlora makten

Oavsett om din bil är att ha problem med att starta, kämpar för att få upp farten eller använder mer gas, kan förlusten av makten i bilen vara frustrerande på vägen och en ekonomisk smärta. Så kolla motorn regelbundet för eventuella problem som kan göra att bilen förlorar makten. Instruktioner
1

Kontrollera batteriet om bilen inte startar. Även om lamporna, mätare och Dashboard fungerar det fortfarande kanske inte tillräckligt med ström för att antända bilen. Om detta är fallet, måste du byta ut batteriet.
2

Kontrollera att generatorn är bra, eftersom det är vad som håller batteriet laddat. En dålig generator gör att batteriet makt att rinna mycket snabbare. Byt generator om batteriet snabbt förlora makten.
3

Inspektera bränsleledningarna för eventuella läckor. En läcka kommer inte bara leda till att du förlorar gas medan bilen är i viloläge, men kommer också att förhindra rätt mängd gas från att gå till motorn. Du kan patcha läckan men ersätter linjen är bäst.
4

Se till att luftfiltret är färska och rengjorda. Ett igensatt filter stryper luftflödet, vilket minskar både el och gas körsträcka. Byt filtret var 12.000 miles eller när det är mycket smutsig.
5

Byt ut gamla eller slitna tändstift. Som ett åldrar tändstift, vidgar utrymmet mellan spetsen och kroken, vilket gör det svårare att antända bränsle och kraft i motorn.
6

Ta bilen till en professionell mekaniker för något som kan vara mer komplex (som bränsleinsprutningssystemet). När bilarna blir mer avancerade med datoriserad teknik, kunde något underhåll av en amatör orsaka ännu mer skada.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124181.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.