Hur man gör en fyrcylindrig bil körs snabbare

Många killar och tjejer har ett projekt bil i sitt garage att mixtra med på helgerna. För många är en billigare fyrcylindrig bil den typiska starter projektet bil och uppnå en snabbare drömbil är oftast målet. Saker du behöver
Bil manual
Tändstift
tändkablarna
Fördelarlock
Visa fler instruktioner
1

köp bilens instruktionsbok och bekanta själv med bilens delar. Haynes och Chilton handböcker är två som de flesta bildelar butiker som AutoZone bär. Studera manualen hjälper dig att bli mer bekant och bekväm med att arbeta på bilen.
2

Ge din bil en låt upp med uppgraderade delar. Använd nya Tändstiftstillverkare trådar plugg, luftfilter och fördelarlocket. Också, åtgärda eventuella intag och läckage avgassystem, och detaljerna bilen noggrant inklusive kontroll och rengöring av motor och fylla ut eventuella sprickor i dina motorfästen.
3

Delta raser som presenterar din modell att titta för potentiella delar. Många raser har swap möter där du kan köpa bildelar och objekt till ett reducerat pris. Kontrollera alla varor du köper för sprickor, speciellt för sprickor täcks av färg. Dessa träffar är också ett tillfälle att diskutera dina frågor med andra som bryr sig för din typ av bil.
4

Gör ändringar i bilens system som tar bort servostyrning, ta kylsystemet och ta bort eventuella andra icke-väsentliga vikt såsom matta och invändiga paneler. Dessa förändringar kommer att bidra till att bilen kan köras snabbare eftersom det är ljusare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124180.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.