Hur vill kolla Djup däckmönster

slitbanan på bilens däck är mycket viktigt. Slitbanan hjälper dina däck följa vägen, speciellt vid regn eller snö. Efter en stund på vägen, kan det slitbanan bäras bort, vilket betyder att det är dags att investera i en ny uppsättning däck. För att avgöra om du behöver nya däck, måste du kontrollera djupet av dina däck "slitbana. Saker du behöver
däckens mönsterdjup mätare
Penny
Visa fler instruktioner Review Använd en djupmätare vill kolla däckens mönsterdjup
1

Få ett däck mönsterdjup mätare. Prata med mekaniker på din lokala garage eller besöka en bil specialitet butik. Dessa mätare är billiga och ganska självförklarande.
2

in mätaren i flera olika delar av din slitbanan. Mät den yttre och inre delar av dina däck för att se till att slitaget är ännu.
3

Läs mätaren för att avgöra hur djupt din däckets slitbana är. Helst bör slitbanan vara 1/16-inch djup, men lite extra slitbanan aldrig skadat någon.
Test däckens mönsterdjup med ett mynt
4

Raid din ändra burk för ett öre.
5

Placera öre inom däckets spår och kanaler. Sätt i öre så att Abraham Lincolns huvud är riktad nedåt.
6

Kontrollera om du fortfarande kan se Ärliga Abe ansikte. Om däcket skymmer hans ansikte, då dina däck antagligen inte behöver bytas ut. Men om däck spåren är grunt nog att alla Lincolns ansikte fortfarande kan ses, kan det vara dags för nya däck.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124148.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.