Hur Ren bromsdamm

Bromsdamm orsakas oftast av bromsbelägg. Normal broms användning orsakar flingor av metall, Kevlar eller andra monofilament kolfibrer att samla runt bromskomponenterna och en bil hjul. När dammet möter med fukt, kan det orsaka långsiktiga skador på din bil. Därför är det viktigt att rengöra broms damm periodiskt. Saker du behöver
bomull eller microfiber trasa
Rengöring produkten inte innehåller blekmedel
Nylonborste
Slang
Visa fler instruktioner
1

Välj ett rengöringskemikalie att rensa bort bromsdamm. Även om det finns ett antal kemikalier som är säkra att använda, överväga att köpa en av de specialprodukter för användning på bromsdamm. Du kan hitta dessa produkter på en bil verkstad.
2

Spray ett blygsamt belopp av rengöring kemikalien i en trasa. Använd en ren bomull eller microfiber tyg. Inte alla tyger är idealisk för rengöring av bromsdamm.
3

Skrubba insidan av varje däck och hjul. Ta din tid och uppmärksamma eventuella platser där du kanske märker fyndigheter av insamlade bromsdamm.
4

Spray rengöringsvätska direkt på ytor av dina däck. Använd en nylonborste att avlägsna eventuell kvarvarande broms damm. Avstå från att använda en metall borste på dina ömtåliga gummidäck.
5

Skölj dina däck och hjul rena med hjälp av vatten och en slang. Se till att spraya vatten längs undersidan av dina hjul för att avlägsna alla spår av bromsdamm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124145.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.