Var Är bränslefilter på en 2002 Chevy Tahoe?

Kontroll av bränslefiltret på en 2002 Chevrolet Tahoe är en regelbunden del av korrekt underhåll av fordon. Filtret bör kontrolleras ofta för mycket smuts och hål. Chevrolet rekommenderar också att du ändrar bränslefiltret var 25.000 miles eller så. Om du behöver byta filter, hitta och byta filtret är en enkel uppgift. Funktion

Bränslefiltret är en del av bränslesystemet. Den monteras på bränsleledningen, som bär bränsle från bränsletanken till motorn. Eftersom bränslet pumpas längs bränsleledningen, till bränslefiltret fällor smutspartiklar hålla motorn ren.
Plats

bränslefiltret på en 2002 Chevrolet Tahoe ligger under fordonet. För att komma till filtret, krypa under Tahoe från förarsidan och titta under sittgrupp. Filtret är monterat på fordonets ram precis framför bensintanken. Identifiera

Identifiera bränslefiltret som en metallcylinder fäst
en svart slang i båda ändar. Denna svarta slangen är bränsleledningen och bör löpa från bensintanken till motorn.
Felsökningstips

Symtom på en felaktig bränslefilter inkluderar problem med att starta motorn, en minskning av motoreffekten och en minskning i gas körsträcka. Om du inspektera bränslefiltret och kan se tydliga tecken på slitage, är det dags att byta filter för ett nytt filter.
Försiktighet

Express försiktighet arbeta med bränslefiltret. Även när fordonet stängs av är filtret sannolikt innehåller gas och /eller lättantändliga ångor. Håll öppen eld och tända cigarretter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127245.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.