Hur du köper en tillförlitlig batteri vinter bil

vintern sätter in, och snön börjar falla. Du kör på vägen, och bilen kommer till ett tvärstopp. Batteriet dog precis. Låt inte detta hända dig. Köp en tillförlitlig batteri vinter bil nu. Läs vidare för att ta reda på hur. Instruktioner
1

forskning innan du gör ditt köp. Inte alla bilbatterier är lika. Kontrollera Consumer Reports för recensioner på den mest tillförlitliga batteri att köpa till din bil.
2

Fråga din lokala mekaniker att rekommendera en pålitlig batteri vinter bil för din bil. Olika fabrikat och modell bilar kräver olika batterier, och din mekaniker vet din bil.
3

Välj ett batteri baserad på forskning och rekommendationer. Fråga vänner och familjemedlemmar om de alla använde detta batteri innan. Om så, vad resultatet var.
4

Gå till en bil affären för att köpa ditt batteri vinter bil. Fråga försäljningsrepresentant om det säljer många av detta märke av batterier och om någon har återvänt Iti ¿½ och varför.
5

Leta datumet på själva batteriet som råder när batteriet levererades innan du köper. Köp inte en bil batteri som är mer än sex månader gamla. Fråga säljare för att få ett annat batteri för dig med en fräschare datum, om det är för gammalt.
6

Kontrollera garantin för bilbatteriet du väljer. Välj batteriet med den bästa garantin. En längre garanti indikerar en mer tillförlitlig bilbatteri.
7

Köp det bästa bilbatteri. Kör din bil med förtroende att batteriet kan hålla upp till vintern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124106.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.