Hur man Välj ett bilbatteri

Välja ett bilbatteri behöver inte vara en svår uppgift. Du kan be om hjälp, eller ta reda på information om dig själv. Du kan också byta ut det urladdade batteriet själv eftersom det är en ganska enkel process. Batterierna finns i alla storlekar och är utformade speciellt för vissa bilar. Du hittar batterier på Auto Zone, Wal-Mart och andra återförsäljare som säljer bildelar och tillbehör. Läs vidare för att lära sig att välja ett bilbatteri. Instruktioner
1

Börja med att ta bort de döda bilbatteri från bilen. Du kan få en mekaniker att göra detta för dig, eller du kan göra det själv. Denna gamla batteriet kommer att ge dig den information du behöver för att hitta och välja ditt nya bilbatteri.
2

Titta på det urladdade batteriet och leta efter "gruppstorlek" nummer, som anger vilka bilar de Batteriet passar i. Det kan vara svårt att hitta när du först ser, men titta på där alla av de viktigaste uppgifterna är på batteriet.
3

Gå till din Biltema och ta märke och år av din bil med dig. Dessa butiker har oftast böcker som hjälper dig att hitta rätt batteri som du behöver för att sätta in i din bil. Hitta år och modell av bilen i boken och välja lämplig batteriet.
4

Kontrollera att du har rätt ampere för motor som du försöker starta upp. Du behöver rätt mängd kraft för att få din motor att starta och hålla batteriet frisk.
5

Håll det i åtanke att du kommer att behöva rätt cranking ampere och kallstart om du bor i en kallare klimat. Om du äger en lastbil eller någon annan dieselbil, då du kommer att behöva för att kolla vad det kräver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123999.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.