Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Hur hittar man den marknadsvärdet för gammal rostig Trucks

Att sälja gamla lastbilar kan användas som en källa till extra inkomst eller helt enkelt ett sätt att bli av med en oönskad bil. Oavsett din motivation, bestämma värdet av lastbilen är det första du kommer att behöva göra. Räkna ut truckens tillverkare, modell och år kommer att hjälpa dig att precisera hur mycket det är värt. Därifrån kan du bestämma om du vill försöka återställa det, sälja det som är eller helt enkelt har det transporteras bort till en skroten. Saker du behöver
Digitalkamera
Visa fler instruktioner
1

Sök trucken för några märkbara tecken på sitt märke, modell och år det byggdes. Dessa är de bästa faktorerna för vad din lastbil för närvarande värderas till. Ta bilder av lastbilen från flera vinklar för att dokumentera både det s ram och formen är det i.
2

Betygsätt din lastbil tillstånd som antingen "bra", "rättvis" eller "dåligt" och skriver detta ner. Också skriva ner mer konkreta intryck av trucken t.ex. vilka områden är de bästa och sämsta form, oavsett om motorblocket är fortfarande i det, och tillståndet av interiören.
3 < p> Konsultera Classic Guide Truck värde att få en grov uppskattning av vad bilens värde är idag. Mängden rost och dess allmänna skick kommer att ha en stor inverkan på värdet, men detta är det bästa stället att börja.
4

Hitta en lokal vintage bil expert och bjuda in dem till att ta en titt på din lastbil. De kommer att kunna ge dig en mycket mer exakt bedömning av din lastbil allmäntillstånd, dess aktuella värde och dess potentiella värde efter restaurering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93753.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.