Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur Wire i en eftermarknad oljesticka i en 1985 Camaro 2,8

Det enda som är värre än att ha motorn i 1985 Camaro blow out är att veta att en enkel mätare kunde ha förhindrat katastrofen. Det är en sak att blint accelerera på motorvägshastigheter. Det är en helt annan att veta exakt vad motorn gör vid varje given tidpunkt. De flesta factory "mätare" förse föraren med endast en grundläggande gissning för en viss funktion. Exempelvis kan oljetryckmätaren read only H (för högt) på ena sidan, och L (för lågt) å den andra. Det enda botemedlet är en numerisk eftermarknaden olja mätare som rapporterar de faktiska trycket per kvadrattum i Camaro motorns vevhus. Saker du behöver
buntband
Bezel eller ingjutningsform
Kvinna och halvmåne trådanslutningsdon
Spool av 12-gauge fordonsindustrin tråd
sidavbitare
Visa mer Instruktioner
en

Lokalisera oljetryck sändande enheten på baksidan av motorn, monterade precis under distributören. Inspektera enheten för slitage eller defekter, eller om det finns en stor ansamling av olja runt sitt sigill. Byt ut den om det behövs.
2

bort tre-poliga kablage som ansluts till den sändande enheten. Detta kabelnät går direkt till aktiemarknaden oljetrycksmätaren. Fäst den till brandväggen med buntband för att hålla den ur vägen. Addera 3

Anslut eftermarknaden kabelnätet som kommer med eftermarknaden mätare till oljetryck sändande enheten, och sedan köra det genom en tillgänglig öppning längs brandväggen. På insidan av brandväggen, Dra ledningarna genom och fästa den på baksidan av den nya mätaren.
4

Placera behållarelocket eller montering bezel där du vill att mätaren vara plats. Montera eftermarknaden mätaren i ramen, sedan dirigera den 12-gauge wire från den punkten till säkringsplinten under instrumentbrädan på förarsidan. Klipp tråden. Kläm en honkontakt till ena änden av tråden och skjut den på tändningen inlägget på baksidan av mätaren. Kläm annan honkontakt till den andra änden av tråden och dra den över öppen "ACC" tändning inlägg på din säkringsplinten. Dra tråden ur vägen med buntband.
5

Kör en annan tråd från spolen, routing det från baksidan av mätaren till en lämplig jordpunkt på Camaro. Placera en honkontakt till ena änden av tråden och dra den till baksidan av mätaren. Placera en halvmåne-kontakten till den andra änden, och koppla den till en lämplig jordpunkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93500.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.