Söka efter en bil för att identifiera ägaren

Det finns många anledningar till varför du kanske vill identifiera ägaren av ett fordon vid bilen tagg eller registreringsskylt. Till exempel, kan du vara ett brottsoffer eller en anställd hos ett företag som syftar till att kontrollera riktigheten av uppgifter som lämnats av någon. Flera webbplatser är tillgängliga för att hjälpa dig hitta information bil taggen. Men enligt Förarens Privacy Protection Act (DPPA), är det olagligt att göra en omvänd-licens-plattan sökning om du inte har en rättslig grund för att göra so.Before du försöker använda en sådan webbplats, bör du granska lagen om integritetsskydd att se till att dina skäl är skyddad. Det säkraste sättet att få information bil taggen är att kontakta institutionen för motorfordon (DMV) eller staten polisinrättningen i den stat som utfärdat plattan. Instruktioner
1

Kontakta institutionen statspolisen i den stat som utfärdat bilen taggen. Om dina skäl för att erhålla en tagg ägarens identitet innebär en olycka eller brott, göra en polisanmälan. Polisen kan inte släppa ägarens identitet. Istället kan institutionen erbjuda sig att hjälpa dig att lämna in en rapport.
2

Kontakta DMV. Om din sökning inte är relaterat till en olycka eller brott, kontakta DMV i den stat som utfärdat bilen taggen. Den DMV kommer att ha uppgifter om alla siffror registreringsskylt i det tillståndet.
3

Fyll i ett formulär. Många stater har dessa blanketter på nätet. Om inte, begära en blankett från DMV. Läs instruktionerna noggrant. Vissa former krävs underskrift av ett företag eller statlig tjänsteman. Denna signatur är att kontrollera den juridiska skäl till varför du behöver den begärda informationen.
4

Betala lämplig avgift. Den DMV kommer ut en avgift för att utföra en omvänd-licens-plattan sökning. Avgifterna varierar. Kontrollera med DMV för en aktuell prislista.
5

Skaffa identitet ägaren av bilen taggen. Information om ägaren kommer att släppas till dig om DMV anser att din begäran är i överensstämmelse med lagen. Om din ansökan avslås, kan du hyra en privatdetektiv för att hjälpa dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92784.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.