Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hot Rod Lastbilar från 1950-talet

De glansdagar hot-rod var levande och väl decennier senare. Dånande vrålar av motorer genomsyrar luften och frasen "Låt oss bränna gummi!" hörs fortfarande på dra remsor. Vissa fordon lämpar sig väl för att omvandlas till hot rods och 1950 pickup lastbilar faller in i den kategorin. Efter att ha massproducerade i tusental, dessa lastbilar är lätt tillgängliga. De finns på många återvinningsvarven och genom privata säljare. Eftersom lastbilarna ständigt återställs, delar är relativt rimligt i pris och lätt erhållas från hus restaurering leverans. Jeep lastbilar

Jeep lastbilar lämpar sig väl för att vara off-road hot rods. Med hög markfrigång, är det slutliga utseendet för off road prestanda. Med squarish vinklar, är den hållning militaristiska i naturen. FC 170 byggdes 1957 är ett nyfiket pickup. Det är faktiskt en skåpbil, som fabriken omvandlades till en pickup. Den har inte en huva område, utan snarare har hytten över framhjulen. Alla Jeepar är fyrhjulsdrift eftersom den avsedda tillämpningen var för off road bruk.
General Motors lastbilar

Tusentals General Motors lastbilar producerades under 1950 och alla lämpar sig väl för att bli en egen hot rod. Ett särskilt intressant nisch spö är Cab Over Engine eller COE lastbil. Dessa var aldrig producerat bli konstföremål, utan snarare som tunga lastbilar haul arbete. Hot Rodders har uppståndna dessa fordon med några intressanta resultat.
Ford lastbilar

Ford också producerat tusentals lastbilar i 1950-talet och konstruerade dem med tunga komponenter eftersom deras avsedda användning var för tungt dragande. De flesta Ford lastbilar av eran har rundade och fyrkantiga vinklar och utseendet kan vara dramatisk efter kroppen restaurering och måla omarbetning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92675.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.