Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Specifikationer för LS7 Kamaxel

Kamaxeln används i Chevrolet LS7 motorn är en utveckling i kamaxelns design. Designad speciellt för prestanda, ger det snabbare ventil öppning, vilket ökar hästkrafter under en vanlig Chevrolet kamaxel. Enligt Popular Hot Rodding är LS7 motor standardutrustning i Z06 Corvette. Det är en all-aluminium motor, producerar 505 hästkrafter, och använder kamaxel artikelnummer 12.571.251. Varaktighet

Duration är hur länge kamaxeln håller ventilen öppen. Det uttrycks i grader av vevaxelns rotation. En rotation av vevaxeln är 360 grader. För kamaxeln används i LS7 motor, på en centimeter av hiss, är intaget duration 211 grader. Avgassystemet längd är 231 grader.
Valve Lift

ventillyft är hur bred ventilerna öppna från sitt säte. Detta är hur långt upp kamaxeln driver upp lyften, som i sin tur driver upp en mekanism som driver öppna ventilerna. Den uttrycks i tusendelar av en tum av hiss. Enligt General Motors, är hissen 558/1000 av en tum. Om du använder höglyftande vipparmar, blir hissen 591/1000 av en tum.
Lobe Separation

Lobe separation är hur långt isär kammen lober, eller päronformad knölar på kamaxeln, är förskjutna från varandra. Den uttrycks i grader. En full cirkel är 360 grader. Till exempel, om separationen var noll grader, alla de "gupp" skulle rada upp perfekt. Om separationen var 180 grader, skulle gupp vara mitt emot varandra. GM säger lob separation för kamaxeln används i LS7 motorn är 121 grader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92673.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.