Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hur man bygger en motor Racing Mower

Gräsklippare racing är en populär, rolig och väldigt verklig hobby för många människor. En gång i tiden, var det resultatet av kreativa människor börjar att mixtra med gräsmatta utrustning, tillverka delar själv och bara träffas för ett gott skratt. Nu har sett ökningen av delar tillverkare, racing ligor med regler och organiserade tävlingar samt företagens sponsring och en nästan professionell nivå klass av förare. För dem som vill komma in i gräsklipparen racing, är det första steget självklara. Du har fått göra klipparen går snabbare än lager. Saker du behöver Review, en ridning gräsklippare
grundläggande handverktyg
Precision tillverkade reservdelar
Visa fler instruktioner
gör det snabbare
1

Ta bort motorn från kroppen och ram av gräsklipparen. Detta kommer att göra alla bitar lättare att komma åt.
2

Byt svänghjulet. Beståndet svänghjul är så tung som de flesta bilar svänghjul och är gjuten aluminium. Ersätt den med en tändare fräst aluminium bit. Detta kommer inte bara att öka gasrespons men också öka säkerheten, eftersom gjutjärn är benägen att splittras vid höga hastigheter.
3

bort regulatorn helt. Detta kan hittas under oljetråget och visas som en mässing hylsa genom vilken gasen visas. Avlägsna mässing ärmen. Ansluta vänster över hålet kan åstadkommas med en mutter och bricka.
4

Byt kolv och stång. Din gräsklippare kommer att se alltför höga hastigheter det byggdes inte ta. Byte av lager stången och kolven med billet aluminium bitar kommer att göra det starkare och lättare. Lättare innebär också snabbare.
5

tillbaka avgaserna. Tro det eller ej, eftermarknad avgaser existerar för gräsklippare. Du kan också mode en själv för mindre pengar men det skulle vara nära omöjligt utan bockning utrustning.
6

Sätt på en eftermarknad luftfilter. Många företag säljer adaptrar för att passa filter bil luft på förgasarna som finns på gräsklippare. Mer luft kommer in innebär en snabbare gräsklippare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92658.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.