Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur man ansöker LED-belysning till Autos

LED (light-emitting diode) belysning kan lätt installeras i eller utanför en bil. Många bil entusiaster väljer att skräddarsy antingen i kroppen eller insidan av bilar med LED-lampor, som ger överlägsen ljusstyrka och livslängd för sina glödlampor motsvarigheter. Av säkerhetsskäl och för att säkerställa hög kvalitet installation, konsultera en professionell innan du försöker denna process. Saker du behöver
Drill
12 AWG kabel
Skruvmejslar
Skruvar
Monteringsbeslag
Visa fler instruktioner
1

Koppla både positiva och negativa polerna på bilbatteriet, av säkerhetsskäl.
2

Avgör var lysdioderna ska monteras, till insidan eller på utsidan av bilen. Om monterad på utsidan, höja bilen på en pallbock för att underlätta installationen i chassit på bilen. Använd en markör för att indikera platsen.
3

Borra hål där lamporna ska monteras. Var noga med att använda en borr något mindre i diameter än skruvarna för att vara säker på att skruvarna hålls tätt på plats. Se till att hål borras bort från särskilt varma områden av bilen. Undvik områden där belysningen lätt kan sparkas, skadas eller demonteras, liksom områden av elektriska ledningar och områden med rörliga delar. Om du är osäker, be en mekaniker.
4

Montera lampor, enligt tillverkarens instruktioner. När det gäller större lysdioder, innebär detta i allmänhet sätter ljus i fästen, och fästa fästena i bilen med hjälp av skruvar. Vid installation av mindre lysdioder, skruvar tråd genom lysdioder och fäst dem direkt till karossen.
5 lampor

Wire till bilens batteri, med 12 AWG-kabel. I fallet med interiör belysning, dra kabeln genom befintliga hål i brandväggen i bilen. Koppla den svarta (positiva) ledningen av kabeln till den positiva batteripolen, och tråd negativa och jord trådarna i kabeln till den negativa batteripolen.
6

Anslut ditt bilbatteri. Dina lysdioder tänds när motorn startas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92561.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.