Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Japanska Classic Car Shows

Japanska bilar är relativa eftersläntrare till USA, marknaden, anländer till stor del på 1960-talet. Eftersom de flesta bilar måste vara runt för i genomsnitt 25 år innan samlare kallar dem klassiker, är den japanska klassiska bilmarknaden i USA relativt små. En rad japanska veteranbil visar, både i USA och utomlands, bidrar till att sätta japanska bilar till en mer framträdande plats och öka deras lilla, men växande, efter. Dessa visar visar en rad japanska bilar, inklusive gamla Toyota och Mazda-modeller. Japanska Classic Car Show (rådgivande kommittéer)

hålls i september varje år, är rådgivande kommittéer "USA: s första och ursprungliga storskaliga japanska Car Show

tillägnad Old School japanska bilar." Showen startade 2005 och är i Long Beach, Kalifornien, som ett erkännande av hamnens roll för att föra de första japanska bilar till Amerika. En rad stora namn märken som Toyota, Mazada och Motul sponsra det, och det visar en rad japanska bilar, från Datsun Z-bil till Toyota Celica och Mazda Rotary-drivna RX-7. Bilarna är i olika skeden av livet, från nya off-the-fabriken-golvmodeller att kärleksfullt omhändertagna-för retro angelägenheter. Showen kostar $ 8 för vuxna att komma in, med barn under 12 går in gratis.
Japanska Classic Car Show Australia

Queensland, Australien den uppgående solen Samlare Register över Australien och Mazda "Fyra klubbar" Car Club grupp ofta upp att hålla japanska Classic Car Show, vanligtvis i februari varje år. Dessa händelser är öppna för japanska bilar som har byggts före 1986 och inkluderar en tävling för den bästa bilen, med entrén kostar $ 10 för 2 bilar och $ 25 för 3 bilar. Unikt i fält, allmänheten själv får rösta på vinnaren av showen.
Alla Toyotafest

Hölls i Long Beach Queen Mary Park i Kalifornien varje år, är Toyotafest ett firande av Toyotas historia och kulturarv. En rad modeller visas, inklusive Frenchy Dexhoux prisbelönta Toyopet Crown samt en rad Cressidas och Starlets. Föreställningen belyser populariteten av japanska klassiska bilar. Traditionellt Corollas TE27s dominerade showen, men händelserna repertoar omfattar nu KE10s och TE51s Corolla modeller. Showen har också ett urval av klassiska mikar, inklusive sällsynta fordon såsom S40 Crown pickup.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100456.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.