Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Bil Shows i South Carolina

Ett antal bilar visar hålls i South Carolina varje år för bilentusiaster att visa sina fordon och se fordon som ägs av andra. De flesta visar har massor av klasser att delta i, såsom klassiska bilar och import samt tilldelning kontantpriser till vinnarna i varje klass. Det är vanligt att bilen visar i South Carolina att vara del av större evenemang som festivaler och mässor, där hela familjen kan hitta något som intresserar dem. Clover Jaycees Auto Show och Fall Festival

För en dag i september, Main Street i Clover, South Carolina, blir platsen för den Jaycees Auto Show och Fall Festival. Mat och detaljhandel försäljare längs gatan med sina bås medan lokala band och andra underhållare utför hela morgonen och eftermiddagen. Detta är en familj händelse, så det finns barnaktiviteter. Mata in en bil i showen kostar $ 15 i förväg för någon klass eller $ 20 vid grinden (från 2010).

Clover Jaycees Auto Show och Fall Festival

Clover Jaycees

PO Box 172

Clover, SC 29710

704-460-1741

cloversc.info
Rock Hill Moose Car Show

Rock Hill Moose Lodge sätter på en stor bilutställning varje november ofta sponsras av Koss Cars. Mer än 125 klasser finns representerade på mässan, och anmälningsavgiften för att ange ett fordon är $ 25 (som av 2010). Showen pågår från morgon till sen eftermiddag och är öppen för alla aktörer.

Rock Hill Moose Lodge

1025 Ebinport Road

Rock Hill, SC 29732

803-320-3193 Addera ditt Peanut Party och Koss Car Show

annan festival och bilutställning springa tillsammans, har Peanut Party och Koss Car Show, en mängd olika aktiviteter för familjen. Leverantörer säljer konst och hantverk samt mat och dryck. Deltagare kan se en parad, en skönhetstävling och en jordnötssmör smörgås-ätande tävling. Bilen show är öppen för mer än 98 klasser - inklusive gatastänger, komprimerar och klassiker - med priser till första och andra plats i varje klass. Avgiften för att skriva in ett fordon är $ 25 (som av 2010).

Peanut Party och Koss Car Show

951 Pine St

Pelion, SC 29123
< p> 803-320-3193

scpeanutparty.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100407.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.