Hur man identifierar en 1978 Chevrolet Corvette Pace Car

I 1978 firade Chevrolet Corvette 25-årsjubileum med Indianapolis 500 Corvette pace car. Att vara den första gången en Corvette paced Indy, följde Chevrolet i kostym genom att erbjuda en replik till allmänheten, med två-tonad svart och silver färg med en röd rand, tryckt Indianapolis 500 dekaler och Goodyear däck med "Corvette" för de första 300 modellerna produceras. Chevrolet byggt en replik takt bil för varje återförsäljare, vilket den totala produktionen till 6.502. Identifiering av 1978 Corvette pace car identifiering förlitar sig på visuella funktioner samt avkodning för fordonets identifieringsmärkning (VIN). Instruktioner
1

Identifiera de visuella egenskaperna hos 1978 års Corvette pace car. Alla Corvette stegar bilar är målade tvåfärgad svart och silver --- svart ovanpå, silver på botten. Mellan de två färgerna är ett rött band som går längs bilen. På toppen av båda dörrarna är dekaler som anger det som den officiella Indianapolis 500 pace car.
2

Leta VIN-taggen. Enligt Corvette-Web-Centrals Corvette VIN Decoder, den ligger på toppen av förarsidan instrumentpanelen eller på vindrutan inlägget. VIN är oftast bäst ses genom vindrutan. På 1978 Corvetter, är VIN en 13-siffrig alfanumerisk kod.
3

avkoda VIN. De viktigaste delarna av VIN för avkodning av året och modellen är positionerna två, sex och åtta. Enligt Corvette-Web-Central, identifierar positionen två bilens linje och borde läsa "Z" för Corvette. Position sex är årsmodell, med "8" utse 1978.
4

Lokalisera åttonde position VIN. Enligt Mathews Collection.com hade pace car repliker egen VIN, separat från den vanliga Corvette. Den åttonde positionen av standarden Corvette VIN är en "4" och takten bilen är en "9" Det här är den första positionen i den sexsiffriga sekventiell produktionsnummer del av VIN.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99992.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.