1997 Jeep Wrangler SE Alternativ

Den 1997 Jeep Wrangler kom i tre utföranden: SE, Sport och Sahara. SE-modellen var instegsmodellen, även känd som basmodellen. Den hade en ursprunglig MSRP av $ 13.470, jämfört med sportens MSRP av $ 17.140 eller Saharas MSRP av $ 19.210. SE: s låga priset var på grund av sin brist på standardutrustning. Många funktioner man anser typiskt för moderna fordon var inte standard, men de var tillgängliga som optioner. Avtagbar-Hard Top

1997-modell Jeep Wranglers kom standard med en avtagbar-sufflett, men var en borttagbar-hardtop som tillval på alla modeller, inklusive SE. Den flyttbara hardtop är tyngre än den mjuka toppen, men det ger extra skydd och isolering. Det också något minskar vägbuller.
Luftkonditionering

Även ett aggregat var standard på 1997 Wrangler SE, var luftkonditionering inte. Det var tillgängligt som ett fristående alternativ. Den Wrangler valfria luftkonditioneringssystem innefattar en trehastighetsfläkt kontroll.
Automatisk växellåda

en femväxlad manuell växellåda var standard på 1997 Wrangler SE, men en tre-växlad automatlåda med överväxel var frivilligt.
Tilt-ratt

Tilt styrning låter dig placera ratten i en högre eller lägre ställning, beroende på dina inställningar. Denna funktion var tillval på 1997 Wrangler SE. Även om tilt-ratten kan du justera ratten upp eller ner, tillåter det inte att du kan justera den inåt eller utåt, den funktionen kallas teleskopisk styrning, det är otillgänglig på 1997 Wrangler SE
<. br> Ljud paket

En radio kom inte standard i 1997 Wrangler SE-modellen. En AM /FM-radio med två dörrar talare var frivillig, som var en AM /FM kassett spelare med fyra högtalare: två i dörrarna och två i det bakre facket. En CD-spelare var inte tillgängliga för 1997-års modell. Addera differentialbroms

En differentialbroms systemet var tillval på 1997 Wrangler SE. Den här funktionen överför vridmoment till drivhjulet med bäst grepp, vilket minskar chanserna för hjulslirning och förbättra den totala dragkraft. Det är en bra funktion, speciellt för off-road körning.
19-Gallon Fuel Tank

Basen Wrangler SE kom med en 15-liters bränsletank, men en större 19-liters bränsletank fanns tillgängliga som tillval. Eftersom en större bränsletank rymmer mer bränsle, ökar det totala driving range, även om det inte förbättrar genomsnittlig bränsleekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99014.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.