Hur man använder ett system landnavigering av Acura

Acura fordon kan utrustas med en teknik förpackad, vilket ger en landbaserad GPS styrsystemet. Paketet lägger en åtta tums VGA-skärm som kommer att ge din position på en karta samt vägvisning till en vald destination. Du kan programmera systemet med hjälp av röststyrning genom "NAVI TALK" ratten monterad knappen. Instruktioner
1

Slå på bilen för att börja använda navigationssystemet.
2

Tryck "Enter" gränssnittet ratten acceptera friskrivningen meddelande när systemet startar upp . Addera 3

Tryck och släpp "NAVI TALK"-knappen och säga "Meny." Du måste vänta på pip när du trycker på Lyft luren-knappen innan de ger några verbala kommandon.
4

Tryck på "NAVI TALK"-knappen och säga "Adress."
5

Tryck på "NAVI TALK"-knappen och säga "stad." Som standard, kommer staten att ställa till det statligt av din aktuella position. Om din destination är i ett annat läge, tryck på "NAVI TALK"-knappen och säga "Change stat."
6

Tryck på "NAVI TALK"-knappen och säga namnet på din destination stad.

7

Tryck på "NAVI TALK"-knappen och säga att din destination är gatunamn.
8

Tryck på "NAVI TALK"-knappen och säg din destinationens gatunummer. Säg varje siffra individuellt. Till exempel bör en adress av 1234 läsas ett, två, tre, fyra i stället om tolv trettiodagars fyra.
9

Tryck på "NAVI TALK"-knappen och säga "Titta Destination Map." Systemet kommer då att visa en karta med din plats och en programmerad rutt till din destination. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99954.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.