Hur läser jag en gammal vägmätare Med mer än 100K?

En vägmätare är en anordning för att mäta den totala sträcka som ett fordon. Till skillnad trippmätarna, kan konventionella odometers inte vara juridiskt återställas eller manipulerats. Många äldre bilar har ett femsiffrigt vägmätare som har potential att "rulla över" efter att ha överskridit 100.000 mil märke, vilket gör det svårt att i vissa fall fastställa den verkliga körsträckan för fordonet. Tack vare den federala sanningen i Miltal lagen, är personer som krävs för att avslöja den verkliga körsträckan när man säljer ett fordon, som kan hjälpa dig att avgöra den korrekta siffran efter att ha granskat bilens titeln historia. Saker du behöver
Vehicle titel
Visa fler instruktioner
1

Undersök bilens instrumentpanel och lokalisera vägmätare.
2

Anmärkning avläsningen som visas på vägmätaren mätaren. Vissa fordon odometers kan innehålla en vit eller annan färg ensiffriga numret placering, används för att beräkna tiondelar av en mil, bortse från detta nummer
3

Undersök din bil titel och lokalisera körsträcka anges. på dokumentet. Om vägmätaren körsträcka siffra på titeln innehåller "Överstiger mekaniska gränser" ordflöde, få en rapport titel historia för fordonet från din lokala DMV.
4

granska rapporten titeln historia och lokalisera de beskrivna Vägmätaravläsningar anges från varje tidigare ägare. Detta hjälper dig att avgöra om fordonet vägmätare har "rullat över" 100K varumärket mer än en gång.
5

Bestäm faktiska körsträcka av fordonet genom att lägga till den aktuella mätarställningen till lämplig rollover beloppet. Till exempel, Om vägmätaren läser 4.800 miles och titeln historia sökningen antyder att fordonet hade 70.000 miles rapporterats från den tidigare ägaren, kan den faktiska körsträcka är 104.800 miles.
6

Tänk på skick och ålder fordonet om du inte kan få adekvata vägmätare rapporter för fordonet. Även om inte en helt korrekt mätare för att fastställa körsträcka, ålder och slitage på fordonet kan ge en kvalificerad gissning om huruvida bilens vägmätare har "rullat över" mer än en gång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78132.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.