Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur man förhandla en bil andrahandsvärde

När du handlar din gamla bil mot en ny, kommer dealern att försöka göra ytterligare vinst genom att erbjuda dig den grossistvärdet, inte det faktiska marknadsvärdet. Genom att veta hur mycket utrymme du har att arbeta med, och genom att se till att både du och bilhandlare göra en vinst på affären, kan du förhandla framgångsrikt handel. Instruktioner
1

Förhandla andrahandsvärde på din bil genom att hitta sin blå bok pris på den öppna marknaden. Kontrollera Kelley Blue Book, vilket ger en årlig listor över värdet av varje produktion bil på marknaden, och uppskattar sin dollarns värde baserat på skick och miltal. Den nuvarande upplagan av Kelley Blue Book kan hittas i de flesta bokhandlar eller bildelar butiker.
2

Bestäm skillnaden i grossist-och detaljhandel värdet på din bil för att förhandla framgångsrikt med återförsäljaren . Den Kelley Blue Book och andra resurser kommer att lista de två olika priser, vilket kommer att ge dig ett bättre förhandlingsläge när det kommer till det pris du kan få för din bil. Addera 3

Rengör bilen innan du förhandlar sitt andrahandsvärde. Har både interiör och exteriör detaljerad, och ta ut alla personliga saker. Du kanske vill ha några mindre bucklor och repor fastställs också, eftersom bilhandlare kommer att dra mer från det totala värdet på bilen för dessa fel än om du bara hade dem fast i en body shop.
4

Forskning dina alternativ när du förhandlar om ett rättvist pris på din inbyte bil, och gå bort om du känner att du inte får affären du förtjänar. Du kommer vanligtvis att kunna få ett högre belopp för ditt inbyte genom att sälja den till en privat fest, genom att förhandla separat med en annan begagnad bil återförsäljare eller genom att köpa en ny bil från samma tillverkare som gjorde ditt fordon.

5

Använd online-resurser, såsom den officiella hemsidan för Kelley Blue Book, att bestämma värdet på din bil (se Resources nedan). Från Kelley Blue Book webbplats, kan du också ta reda på värdet av alternativ, såsom ljudsystem, luftkonditionering och andra uppgraderingar du har gjort i ditt inbyte fordon.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150823.html

Previous: No
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.