Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Saker att veta om handel i en bil

En vanlig del av att köpa en ny bil är det inbyte av ett annat fordon. Värdet av handeln i är en viktig del av den finansiella transaktionen. Viss kunskap om hur ett återförsäljaravtal ser på bilar som kommer in på handeln hjälper en bilköpare gör en bättre övergripande finansiell transaktion. Vad dealern vill

En ny bilhandlare vill sena-modell, låg körsträcka begagnade bilar till sin egen begagnade bilar inventering. En inhemsk bilhandlare vill inhemska modeller, och utländska märken vill utländska bilar. Till exempel kommer en Chevrolet-återförsäljare vill att andra GM-märken samt Fords och undanmanöver som begagnade bilar inventering. Toyota återförsäljare vill Toyotas, Hondas och Nissans. Dessa bilar han kan sälja med finansiering och utökade garantier för ytterligare vinst. Om du handlar en bil som uppfyller dessa kriterier, skall återförsäljaren vara villiga att ge dig ett högre värde för handeln. Addera vad dealern inte vill

Bilar som inte uppfyller kraven för att bli inventeringen är ett annat problem. Hög körsträcka bilar eller de i dåligt skick kommer att säljas till en grossist eller på auktion. Dealern vill undvika en förlust på dessa transaktioner och kan endast vara villig att ge ett värde långt under den blå boken numret.

För ett bilmärke som inte är insatt, kommer dealern kallar den begagnade bilen Köparen av ett återförsäljaravtal i detta varumärke och få en buy bud på bilen. Om bilen affären är klar och dealern får handels-in, kommer det att omedelbart säljas till andra återförsäljare. Buy-bud värde är det högsta belopp du kan räkna med att få för inbyte.
Ekonomiska överväganden

Innan du går till återförsäljaravtalet med en inbyte, är det viktigt att få ett värde från en av de värde Internet bil webbplatser. De mest populära är Kelley Blue Book, Nada Guider och Edmunds. Använd inbytesvärdet guide och vara realistiska om villkoret för din bil.
P Om du har ett lån på bilen, ta reda på payoff balansen. Om lånet balans är större än andrahandsvärde på bilen, är du "upp och ner." Det negativa egna kapitalet kommer antingen att behöva betalas kontant eller rullas in lånet på den nya bilen. Om du har positivt eget kapital, kan det belopp användas som en handpenning på den nya bilen. Positiv kapitalet ger dig en starkare förhandlingsposition.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150845.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.