Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur maximera bilens andrahandsvärde

Maximera en bils andrahandsvärde betyder mer än att ge det en ordentlig tvätt. Med fokus på detaljer såsom underhåll journaler, mindre mekaniska och kosmetiska reparationer och stötar dörr och repor kan öka bilens andrahandsvärde av hundratals, eller tusentals, dollar. Saker du behöver
Underhåll och register reparation Review, Professional beskriver tjänsten
Mekaniker Review, Professional bil målare
Kelley Blue Book
Visa fler instruktioner
1

Behåll alla fakturor för planerat underhåll och reparationer för fordonet i en separat fil, och hålla dessa dokument säkert för när det blir dags att byta in din bil. Detta kommer ofta imponera bilfirma, och säljchefen kommer att anta att du tog mycket väl hand om bilen, vilket kommer att resultera i ett högre erbjudande under handeln.
2

Ta bort alla personliga tillhörigheter från bilen innan föra den till generalagenten som inbyte. Försäljningen chefer älskar att berätta historier om inbyte med stammen fortfarande fullproppade med bagage, och handskfacket fortfarande fylld med ketchup paket och servetter.
3

Ta med din bil på service att maximera dess andrahandsvärde. Du kommer att få ett högre erbjudande om oljan har nyligen förändrats, alla vätskor är fyllda och motorrummet har ångtvättas. Dessutom, om en mindre reparation dyker upp under mekaniker inspektion, få fast omedelbart.
4

Rengör både inne och ute för att maximera bilens andrahandsvärde. Har en professionell detaljer görs till interiör och exteriör, inklusive mattan och stoppning schamponering, däck och hjul rengöring och ett anständigt vax jobb. Om du har en massa mindre dörr repor, kanske du vill ha en del av dem kratsade ut av en professionell också.
5

måla din bil till en annan färg om den är äldre och behöver en ansiktslyftning. Du kanske också vill ändra bilens utseende om det är en ovanlig färg. Kom ihåg, rött, vitt och svart bilar har det högsta andrahandsvärde, eftersom de är de mest populära.
6

köpa en kopia av Kelly Blue Book från en lokal bokhandel eller auto delar butik. Den Kelley Blue Book kommer att lista både på grossist-och detaljhandel värden av din bil. Dessutom kommer du att kunna se, i särskilda dollar belopp, hur dessa åtgärder kommer att maximera värdet av din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150825.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.