Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Trafiksäkerhetsregler

Enligt Science Daily, mer än 6 miljoner olyckor med motorfordon inträffade i USA enbart under 2007, vilket resulterade i dödarna av över 41.000 personer och skadade i 2,5 miljoner ytterligare individer. Nyktra data som det är en stor drivkraft för att öva flitig, säker körning när du navigerar de många vägar runt om i världen. Få Licensierade
p Det finns en anledning till varför en giltig licens krävs för att driva de flesta fordon. Slutföra processen garanterar förare vet reglerna av vägen och hur man följer dem.
Stay Alert

Folk verkar fordon, inklusive cyklar, bör undvika att göra så när sömnig eller under påverkan av alkohol eller droger, de tre saker mest sannolikt att hämma mental medvetenhet, respons kontroll och reaktionstid. Addera ditt Följ Hastighetsbegränsningen

Göra saker snabbare kan direkt bidra till att missa viktiga detaljer och gör fler misstag. Hedra hastighetsgränsen, särskilt inom skolan och äldre zoner, för att undvika olyckor.
Titta på vägen

Körning är inte rätt tid att göra flera saker och låta ditt sinne vandra . Var uppmärksam på vägen du reser på, liksom andra förare i närheten.
Använda säkerhetsbälte


Oavsett om du kör eller bara en passagerare i antingen den främre eller baksätet, korrekt användning av bilbälte hjälper till att förhindra eller minska skador i händelse av en olycka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146109.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.