Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man gör en trepunkts Slå på körprovet

En trepunkts tur är en körteknik som tillåter dig att ändra riktning på en smal gata. I många stater, måste de sökande framgångsrikt slutföra ett trepunkts tur som en del av körprov för att få en licens. Du kan fylla i en trepunkts tur som en del av ditt körkort genom att förstå konceptet och följer den korrekta sekvensen av handlingen. Instruktioner
1

slår på bilens högra blinkers och flytta bilen så nära som möjligt till rätt trottoarkanten. Ta bilen till ett fullständigt stopp.
2

Slå på bilens vänstra blinkers.
3

Kontrollera för trafik i båda riktningarna. Fundera på hur lång tid det tar att göra-svängen. Vanligtvis tar det cirka 20 sekunder. Du kommer att behöva klara trafiken under minst så lång tid.
4

Förvandla din ratten åt vänster så långt det går. Fortsätt att söka efter mötande trafik i båda riktningarna.
5

Flytta sakta framåt tills du är så nära trottoarkanten på andra sidan av gatan som möjligt. Du vill inte röra den andra trottoaren eftersom detta kommer att resultera i ett poängavdrag på ditt körkort. Fortsätt att söka efter mötande trafik i båda riktningarna.
6

Slå på höger blinkers. Fortsätt att söka efter mötande trafik i båda riktningarna.
7

Förvandla din ratten åt höger. Fortsätt att vrida hjulet tills det inte blir något ytterligare. Fortsätt att söka efter mötande trafik i båda riktningarna.
8

Skift bilen i backen. Fortsätt att söka efter mötande trafik i båda riktningarna.
9

Flytta bilen bakåt långsamt tills du är så nära trottoarkanten på andra sidan av gatan som möjligt. Fortsätt att söka efter mötande trafik i båda riktningarna.
10

Flytta din bil i enhet och fortsätta framåt i ny riktning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147470.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.