Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man gör Snökedjor

Snökedjor kan kosta $ 50 för en uppsättning av billig tråd typ eller hundratals dollar för en uppsättning av nyttofordonsdäck. För pennies på dollarn, kan snökedjor göras hemma med lite know-how och några verktyg. Genom att göra dem själv, kan du vara säker på deras kvalitet och känna dig trygg när du kör i en snöstorm. Saker du behöver
3/8-tums kedjan
Bultsax
Red fett penna
bågsvetsare
Grinder
2 Kedja Kopplingar per
snökedjor bungee stubin (tillval )
Visa fler instruktioner
1

Beräkna mängden kedjan du behöver. Mät diametern på däcken, och multiplicera det med 3,14 (pi). Multiplicera sedan ditt svar med två. Detta är din kedjelängd för ett däck. Multiplicera det med antalet däck du vill göra kedjor för.
2

Mät bredden på dina däck, och multiplicera med åtta. Detta på mängden sektioner kedjebredd du behöver.
3

Lägg alla mätningar tillsammans och tillsätt några inches för extra åtgärd.
4

Take din kedjelängd för ett däck och halvera det med bultsax. Lay båda kedjeavsnitten parallellt med varandra på marken eller en arbetsbänk.
5

Skär åtta kedjeavsnitten till bredden mått du räknat med hjälp av bultsax.
6 < p> Dela upp din kedjelängd mätning från åtta till rymden dina bredd kedjor korrekt. Gör markeringar med fettet penna på kedjorna och lägga Snittbredd bitar i mitten av de två långa kedjor.
7

Skär den ena sidan av varje kedja ögla i slutet av bredden längder. Sprid cut slingan så gå slingan på längden kedjorna kan passa inuti för att ansluta. Mosa loopar tillbaka tillsammans och sätta en liten svets på varje skär loop. Slipa svetsarna smidig.
8

fäst kedjan kontakterna till ändarna kedjelängd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146103.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.