Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur säkra en bilbarnstol i en '99 Saturn SL

Den 1999 Saturn SL tillät ägarna möjligheten att installera en bilbarnstol i baksätet. Baksätet bänken är utrustad med tre säkerhetsbälten och tre separata LATCH ankare systemet. Bilbarnstolar kan installeras med hjälp av vanliga bilbältet, dock mer moderna bilsäten utrustade med bälten spärrsystem också, vilket ger extra säkerhet och trygghet. Det är viktigt att lära sig placeringen av spärren ankare som är specifika för din bil och det korrekta sättet att installera bilbarnstolen för att se ditt barn är säker i alla lägen. Instruktioner
1

Placera bilbarnstolen på plats. Mittplatsen är det rekommenderade läget för bilbarnstolar. Den 1999 Saturn SL har spärren systemet installeras på varje baksätet, så du kan välja någon av de tre positionerna.
2

Dra bältet genom ryggen på bilsätet. Det finns en specifik plats för att infoga säkerhetsbältet. Dra bilbältet så hårt som det går att fästa bilbarnstolen. Buckle säkerhetsbältet i rätt hink och dra åt igen. Om det behövs, hänvisa till bilbarnstolen bruksanvisning. För den säkraste installationen, använd både säkerhetsbälte och spärrsystem. Om bilbarnstolen inte är utrustad för låssystem, är din bilbarnstol nu säkrad. Spärrsystem bilsäten fortsätter till nästa steg.
3

Leta ankarna låssystemet på Saturnus. Ankarna finns på baksidan av sätet bänken. En liten lock omsluter ankarna. Lyft upp luckan för att avslöja spärren ankaret
4

Placera ditt knä i bilsätet,. Tryck ner med all din vikt. Detta kommer att säkerställa att sitsen är tät och säker ordentligt. Fortsätt att pressa din vikt i sätet, klipp Spärren klippet ovanpå ankaret. Dra tråden tätt. Bilbarnstolen är nu säkrad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147414.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.