Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Volkswagen New Beetle & Child Seat Installation

Installera en bilbarnstol är en av de viktigaste sakerna en förälder måste göra för att hålla sina barn säkert i en bil. Statliga lagar kräver små barn att rida i barnstolar. The New Beetle, som alla nyare bilar, är utformad för att acceptera säkerhet platser för att följa dessa lagar. Instruktioner
1

Kontrollera att stolen kan placeras nivån på baksidan av den nya Beetle. Alla bilbarnstolar har en nivåmätare. Om du inte kan få stolen nivån, måste du hitta ett nytt bilstolen för din Beetle. En bilbarnstol bör inte heller röra på baksidan av framsätet när bakåtvänt. Därigenom ökar kraften av effekten i en krasch.
2

Utvärdera om ditt barn kommer att vara bakåtvänd eller framåtvänd. Det är lagen i de flesta stater att ett barn måste förbli bakåtvända tills de fyller 1 år och åtminstone en vikt på 20 pounds. Det finns många barn som överskrida 20 pounds före 1 år och många som väga minst 20 pounds väl efter sin första födelsedag. Barnet måste uppfylla båda kraven för att vända bilstolen runt. Föräldrar uppmuntras nu att hålla barnen bakåtvända tills de är minst två år gammal.
3

Använd låssystemet att installera bilstolen om möjligt. Liksom de flesta nya bilar, erbjuder Volkswagen New Beetle spärren systemet, vilket gör att du kan mer säkert fästa en bilstolen i bilen. Du ska aldrig använda både säkerhetsbältet och låssystemet. Använd bara det ena eller det andra. När bilstolen är bakåtvänd, måste du använda de nedre spärren ankare placerade i vecket av sätet, nära säkerhetsbältet spärrarna. Framåtvända säten använder de bästa tjuder och de lägre ankare för att fästa sitsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147260.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.