Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man gör en Van Rullstolsanpassat

För funktionshindrade personer, är det mycket viktigt att kunna ta sig från plats till plats och samtidigt upprätthålla oberoendet. Äga en rullstolsanpassade van kan öka rörligheten samt livskvaliteten för någon som är rörelsehindrade. Eftersom fysiskt utmanade individer är ofta beroende av rullstolar eller skotrar, är tillräckligt utrymme som behövs för transport. Vans är utrustade med allt från hissar till handkontroller till anpassade styrande enheter beroende på det särskilda behovet. Saker du behöver
Van
Visa fler instruktioner
1

börja med att installera en elektronisk lyft och sänkning systemet. Dessa hissar har utformats för att sänka helt till marken och sedan lyfta den enskilde upp och in i skåpbilen långsamt. Detta är något du kommer att behöva en auto återförsäljare att hjälpa dig med. Se National Rörlighetsutrustning Dealer Association (NMEDA) webbplats (nmeda.org) för en länk där du kan hitta en specialiserad återförsäljare.
2

mäta bredden på din öppna van dörr. Du vill inkludera i din mätning den gradvisa minskningen från van dörren till marken, och du kommer också vill att det ska ha en gradvis sluttande ramp. Möjliggöra en sidovägg minst 2 inches upp och bort från rampen basen. Detta hjälper till att förhindra halka vid inresan till van.
3

möjliggöra en utvidgning av din dörr bredd. Detta är en annan aspekt du måste ha en bil professionell göra för dig. Eftersom många traditionella skåpbilar har en dörr som glider öppen, kan du göra det så att det kommer att öppna med två separata dörrar. Detta kommer att skapa både en bred och en tillgänglig posten.
4

Ta din van till en certifierad NMEDA återförsäljare att ha andra handikapp hjälpmedel tillsätts förutom för rullstolar. Se avsnittet Resurs för länken. Vid en NMEDA återförsäljare, kan de installera handkontroller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147157.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.