Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Installerade Internet Devices för att skydda fordon från stöld

För varje år av tekniska framsteg, är enheter som har förmåga att få tillgång till internet blir mindre och mer kraftfull. Detta gör att de kan installeras på fler ställen, som i bilar, vilket gör att ett utomstående företag att tillhandahålla ett sätt för ägarna att spåra sina bilar i händelse av att de är stulna. Dessa internet-enheter varierar beroende på hur de är installerade i varje bil och hur länge de kommer att kunna spåra stulna fordon. LiveWire Fast Track GPS-enhet

Livewire Fast Track är en ultra-tunn GPS tracking enhet som kommunicerar med en webbplats exakt där GPS-systemet - vilket innebär att bilen själv - ligger. Denna webbplats kan nås från vilken dator som helst i världen med en internetuppkoppling så länge rätt åtkomstkod och lösenord för särskilda Livewire Fast Track enhet bokförs. Eftersom enheten automatiskt uppdaterar till Livewire webbplats var tionde sekund och kommer att köras på ett fulladdat batteri för 8 till 10 timmar, kommer myndigheterna att ha så mycket tid att hitta och återställa bilen förutsatt att tjuvarna inte inaktivera enheten.

OnStar spårning av fordon

OnStar är en av världens mest använda i fordon säkerhet och kommunikationssystem, enligt Carparkinfo.com s OnStar Vehicle Tracking Review. Även om detta system används för att hjälpa förare att hitta specifika platser och kräver vägassistans, kan det också användas för att spåra var bilen genom att logga in i en webbsida. Denna webbplats kan nås från vilken dator eller mobil enhet som är webb-utrustad. När hemsidan nås med rätt fordon numret kommer OnStar-systemet ger dig den exakta GPS-position av stulna fordon. Som OnStar enheter rinna av bilens batteri, kommer de spåra effektivt bilen så länge bilen är igång eller enheten inaktiverats manuellt.
LoJack

LoJack är en liten radiomottagare som är gömd inne i fordonet genom en LoJack tekniker på en plats som är nästan omöjligt för en biltjuv att avaktivera. När bilen är stulen och du anmäla stölden till polisen, är LoJack anmälts och mottagaren kommer att kontaktas via datorer brottsbekämpande använder för att hitta den exakta platsen för fordonet. LoJack är bättre än ett GPS-system eftersom det inte bara spårar en bil med motsvarande med en satellit men också avger en signal radiofrekvens som är spårbar genom djup skog, underjordiska garage och de flesta andra hinder. Detta gör det mycket mer troligt att polisen kommer att kunna spåra ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147151.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.