Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Vespas >> Content

Hur du köper en Vespa på en bil Show

En Vespa är en skoter som först tillverkades i Italien. Den blev populär i USA under 2001 på grund av den låga kostnaden för att underhålla dem och den lätthet med vilken du kan köra och parkera i högt trafikerade områden. Följ dessa steg för att köpa en Vespa på en bilutställning. Instruktioner
1

Bestäm hur mycket du vill spendera och ställa dessa pengar avsatts. Besök hemsidan Scooter Works för att se hur mycket du kan förvänta dig att spendera på en Vespa. Kostnaden beror på om du vill köpa en ny eller återställd vintage Vespa.
2

Kolla datum och tider på bilen visar den funktionen vespor. Besök RunWalkJog hemsida för en notering av bilen visar nära dig. Den Vespa Club USA webbplats erbjuder datum och tider för Vespa massmöten där de ofta säljs.
3

Delta en bilutställning och håll utkik för vespor. Fordon som är till salu kommer antingen vara i ett separat avsnitt av bilen showen eller de kommer att markeras med "Till salu"-skyltar i hela bilen visar.
4

Lägg ett bud på Vespa du är intresserade av att köpa. Se till det pris de begär är rimligt genom att kontrollera Kelley Blue Book värde av det.
5

Har Vespa besiktigas av en mekaniker innan du slutför köpet. Du måste kontrollera att fordonet inte är en citron innan du köper den. Detta kommer inte att vara nödvändigt om Vespa har en garanti.
6

Skriv i köpebrevet. Se till att titeln överföringen pappersarbete fylls ut helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/vespas/144742.html

Previous:
Next:

Vespas

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.