Hur Sand en glasfiber CB Antenn

Det finns bara två anledningar till sand glasfiber. Det första skälet för slipning av glasfiber skulle vara om någon försöker omforma glasfiber. Ibland, båtskrov behöver repareras, vilket innebär att om i glasfiber och epoxy harts till det skadade området. De nyligen reparerade glasfiber behöver slipning att anpassa sig till formen av båten. Den enda andra skälet till sand glasfiber är att förbereda den för målning. Glasfiber är så smidig och icke-porös, har färgen en hård tid att hålla sig till det utan så småningom flagna. Eftersom det inte finns någon anledning att omforma en glasfiber CB antenn, skulle den enda anledningen vara att måla om det. Saker du behöver
1/2-tums skiftnyckel
Kraftig maskeringstejp
220-grit sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Fäst en halv-tums fast nyckel på den sexkantiga formade delen längst ner på antennen. Vrid antennen moturs med nyckeln tills den gängas ur sitt fäste.
2

Linda krom partiet i botten av antennen med flera varv av tunga maskeringstejp för att undvika repor i krom . Ta bort gummihylsan på toppen av antennen.
3

Håll antennen i vänster hand och linda en bit av 220-slippapper, gritty sida mot antennen, runt antennen axeln. Medan du håller sandpapper i höger hand, vrida antennen med vänster medan sakta röra axeln upp och ner genom sandpapper tills hela antennen axeln är grov nog att acceptera ett skikt av färg ..


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144592.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.