Fördelar med Turbo Diesel 4X4 Hardbody 2.7

Den Hardbody raden av pick-up lastbilar gjordes av Nissan från mitten av 1980-talet genom 1990-talets mitt. Denna rad av lastbilar tävlade mot Ford Ranger och Chevrolet S-10 rader mickar och var föregångaren till Nissan Frontier sortiment av kompakta pick-up lastbilar. Den Hardbody kom ut i många konfigurationer, men turbodiesel-drivna fyrhjulsdrift modell erbjuder vridmoment och dragkraft fördelar för off-road utflykter. Diesel Fördelar

Dieselmotorer erbjuder betydande fördelar jämfört med traditionella bensindrivna motorer i pick-up truck applikationer. Dieselmotorer leverera mer vridmoment vid låga varvtal som är tillgänglig i början av effektkurvan. Även om detta inte gör för en dragracing mästare, medför detta vridmoment vid låga varvtal dig att dra tunga laster med lätthet, och även hjälper lastbilen krypa över hinder när terrängkörning. På grund av det sätt som dieselmotorer combust bränsle, måste de byggas till kraftigare standarder än bensinmotorer som gör dessa dieselmotorer har en längre livslängd.
Turbo Fördelar

De flesta bil motorer, särskilt i pick-up lastbilar, använd inte varmluft induktion att leverera mer luft till motorn. Turbomotorer, dock anställer varmluft induktion, vilket skapar mer hästkrafter, medhjälp i acceleration samtidigt ha endast marginella effekter på bränsleekonomi. Turboladdning är speciellt användbar på dieselmotorer, såsom dieselmotorer tenderar att erbjuda långsam acceleration i sugmotor motorer.
4x4 Fördelar

Fyrhjulsdrift tillåter motor för att skicka ström till alla fyra hjulen på fordonet, i motsats till bara fram-eller bakhjulen, och det gör att Hardbody 4x4 med förbättrade friktionsegenskaper under de bakhjulsdrivna modellerna. Fyrhjulsdrift är särskilt användbart i off-road situationer där förhållandena kan vara hala och ytor kan vara löst packad. Skickar kraften till alla fyra hjulen är avgörande när bergsklättring också, hjälpa dessa hjul på hindret för att få resten av fordonet upp och över.
Hela paketet
< p> Dieselmotorer dra nytta av varmluft induktion av turboladdare, vilket ger dem möjlighet att komprimera dieselbränsle vid ett högre kompressionsförhållande, ökande makt. Den vridmoment vid låga varvtal av en dieselmotor lämpar sig för fyrhjulsdrivna applikationer som dessa fordon ofta används off-road och dra nytta av den extra vrida kraft som en dieselmotor genererar. Vridmoment är viktigt för att en terränggående fordon krypa igenom löst packad smuts och även hjälper när krypa över stenar och stockar och en fyrhjulsdriven systemet hjälper till att leverera det vridmoment på alla fyra hjulen. Kombinationen av turboladdare, diesel och fyrhjulsdrift skapa ett fordon som gjord för off-road applikationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144381.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.