Hur man monterar en Chevy flaket

Chevrolet har gjort pickup lastbilar i mer än ett halvt sekel. Med plats för dragande flesta hushåll last har uppsamlingslastbilen varit en av motorerna i USA: s jordbruk och småföretag. Den viktigaste funktionen som sätter pickup truck från andra fordon är det rymliga öppna sängen lämplig för många typer av transporter. När upprätthålla eller återställa en Chevy truck, sängen är en funktion som kommer att kräva uppmärksamhet. Montering detaljer varierar från modell till modell, men generalförsamlingen processen är densamma. Saker du behöver
Chevy flaket kit
Impact pistol
Drill
3/8-tums metall och bits trä
Visa fler instruktioner
1 < p> Fäst ena hörnet på framsidan av sängen till den främre kanten av en säng sidan järnvägen. Fäst denna gemensamma med den främre bädden monteringsverktyg. En hårdvara kit kan köpas för din specifika år och modell om den ursprungliga hårdvaran är inte lämplig. Montera skruvarna genom hålen i leden och dra åt dem med en hylsnyckel. Anslut den andra sidoskenan till den motsatta änden av sängen frontpanel att slutföra huvudlådan av sängen.
2

Montera den bakre kors på plats på botten av fickorna säng stavens baktill slutet av rälsen säng sida. Fäst med de medföljande skruvarna som följde med sängen, eller från en reservdelar leverantör. Fäst tröskeln med indragna sexkantsbultarna och brickor. Använd en hylsnyckel att dra åt bultarna på plats.
3

Montera kanten styrelser under läppen av vinkellisterna längs sidorna av sängen. Märk upp bulthålen från vinkellisterna ovanpå varje säng kanten ombord. För sängar steg side, med externa hjulnav, kommer detta forum att bli en lång bit. För fleetside sängar, med hjulhusen inne i sängen, kommer det att finnas en främre och en bakre del för varje sängkanten. Borra 3/8 tum hål i varje plats du markerat.
4

Montera en bult genom varje hål i kanten styrelser och montera en bricka och mutter till botten. Trä på dem för hand, lämna dem löst för justering. Montera de återstående säng brädor på plats, montera en bult remsa i skarvarna mellan styrelserna. Montera de vände ned kanterna på remsorna bult i spåren längs långsidorna på varje bräda för korrekt placering. Montera en bult genom slutet av varje bräda, och ner genom den bakre fönsterbräda. Montera varje bult med en bricka och mutter, lämnar dem löst.
5

Ha en hjälpare eller två hjälpa dig med att lyfta den monterade sängen på ramen på lastbilen. Leta sängen till hålen ram bult och anpassa dem. Montera varje hål med en trä eller gummidistans, beroende på vilken modell av din bil, och tråden en bult genom varje hål. Montera en bricka och mutter på varje bult. Dra åt alla säng att rama bultar när de är alla utrustade på plats.
6

Infoga skruvar ner genom bulten strips och ramen. Montera var och en med en bricka och mutter. Dra åt alla bultar säng när de är installerade och alla kort är i linje. Använd en mutterdragare för att dra åt muttrarna.
7

Montera fendrar på sängen och passa in bulthålen i framskärmarna, med bulthålen på sängen. Träd en montering bult genom varje hål och fäst dem med en mutter och bricka. Dra åt varje skruv med skruvdragaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144244.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.