Hur att bogsera med dragkrok

När fordon bryta ner, kan bogsering räkningar bli kostsamt. Ansluta en dragkrok på baksidan av din lastbil är ett mer prisvärt sätt att transportera ett fordon. Tow stängerna är fäst vid fordonets ram. Själva dragstången själv är inställd under den främre hjulaxel hos fordonet. Remmar används för att säkra hjulen vid dragkroken att förhindra att fordonet studsar av dragstången. Saker du behöver Truck eller SUV
remmar Säkerhet
Portable trailer lampor
Visa fler instruktioner
1

Park bilen bakom och i linje med dragfordonet.
2

Kör fordonet bogseras långsamt över dragstången så baren sitter bakom främre hjulaxeln. den dragna fordonets
3

Place i neutralläge så däcken snurra utan motstånd.
4

låsa benen och remmar säkerhet på dragstången till framhjulen i den dragna bilen. Vänd spärren på varje sida av dragkroken med handen för att låsa stången på plats. Wrap säkerhet remmar runt och över toppen av varje däck och vev banden för att fästa de främre hjulen. Veva vinschen på dragstången för att lyfta den främre änden av det dragna fordonet från marken. Tryck och placera vinschen låset för att fästa dragkroken.
5

Bifoga bärbara trailer lampor till släpfordon och sätt i kontakten trailer ljuset i kontakten på baksidan av fordonet. Detta kommer att lysa upp släpets lampor när dragtruckar bromsar eller signaler.
6

Drive dragfordonet långsamt. När du använder raster, kom ihåg att du bär mer vikt än vanligt så bromsa blir lite svårare. Bromsa tidigare än du normalt skulle för att ge tid för att säkert komma till ett stopp. Var försiktig när du svänger. Din bil kommer att vara dubbelt så lång som vanligt så tar vida svängar när du svänger.
7

Ta bort dragkroken när du har nått din destination. Lyft och släpp vinsch låset med handen och veva vinschen ner tillbaka den främre änden av dragfordonet till marken. Dra tillbaka och släpper veven för att ta bort remmarna från hjulen. Vänd och släpp dragkroken spärrarna på båda sidor av dragkroken.
8

Starta släpfordon och placera växeln i omvänd. Backa fordonet förrän du har rensat dragkroken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142730.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.