Cummins Diesel hävertpump Problem

Diesel matningspumparna är en del av ett bränsle distributionssystem . Använda vakuum , drar de dieselbränsle från bränsletanken och pumpa det till insprutningspumpen . Bränslepump misslyckanden kommer att stoppa en motor körs . Kopplare

bränslepumpen kopplingen är ett redskap som passar ihop bränsle hissen pumpen till transmissionen låter pumpen skapar ett vakuum . Vakuumet används för att dra bränsle från bränsletanken . Om kopplingen är skadad eller trasig , kommer bränslesystemet inte bibehålla den rätta sug att dra bränsle från tanken .
Solenoid

Cummins matningspumparna har elektroniska solenoider på baksidan av pumpen. En elektrisk laddning skickas till solenoiden att släppa ett ställdon berätta det när man ska öppna och stänga . En kortsluten solenoid kommer att orsaka att pumpen inte fungerar .
Seal

Vissa Cummins matningspumparna är axeldriven . När oljan tätning i pumpen börjar läcka , kommer pumpen inte fungerar på rätt inställning . Läckande tätningar kan orsakas av extremt låg svavelhalt eller felaktiga tillsatser bränsle som inte rekommenderas av Cummins .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143918.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.