Hur du köper en stor lastbil

Konsumentprodukter lastbilar finns i tre grundläggande storlekar: kompakt, medelstora och full storlek. Om du är intresserad av en stor lastbil med en stor dragkrok och säng kapacitet, du kommer att vilja leta efter en full-size lastbil. En full storlek lastbil är kategoriserade efter sin stora bygg-och sexcylindrig motor. Att köpa en stor lastbil som detta är ett måste om din verksamhet kräver ökad prestanda. Men om du är intresserad av en köpa en stor lastbil som din dag-till-dag bil, kanske du vill faktor i höga initiala priset och de extra pengar du kommer att spendera på gas i framtiden. Instruktioner
1

Ställ en budget för hur mycket du är villig att spendera på lastbilen. Faktor gas körsträcka i din budget. De flesta stora lastbilar kommer att bränna igenom mer gas än en mindre lastbil och speciellt en bil. Återförsäljare och webbplatser kommer vanligtvis separera sina lastbilar i tre kategorier: kompakt, medelstora och full storlek. Om du behöver en stor lastbil, du kommer att vilja leta efter en full-size. Några exempel är Ford F-150 och Toyota Tundra. Om du behöver en stor rigg, måste du hitta en återförsäljare som säljer strikt last lastbilar.
2

Bestäm om du är intresserad av en ny eller en begagnad lastbil. Under 2009 föll priset på en full-size lastbil mellan $ 20.000 och $ 50.000. Begagnade lastbilar kommer att vara generellt billigare, baserat på skick och miltal.
3

Gör en lista över funktioner som är viktiga dig. Detta inkluderar prestanda funktioner, till exempel hur mycket vikt kan trucken bogsera, ned till enklare funktioner som färgen på lastbilen eller mängden mugghållare har.
4

Sök "nya lastbilar" eller "begagnade lastbilar" i en sökmotor för att hitta en lista över online-återförsäljare. Varje återförsäljarens hemsida kommer sannolikt erbjuda "full storlek lastbilar" som en kategori. Hitta stora lastbilar som passar inom din budget och erbjuder de funktioner som är viktiga för dig. Gör en lista över dessa truckar. Skriv ner de olika priserna du kunde hitta de lastbilar tillgängliga för nätet.
5

Gå till lokala återförsäljare som bär det stora lastbilar som gjorde det på din lista. Om du söker efter en ny lastbil, som Toyota Tundra, måste du gå till en Toyota återförsäljare. Om du letar efter en begagnad lastbil, kalla lokala används bilhandlare innan det att ta reda på vad de har i lager. Låt dem veta vad du hittat på nätet. Bråka med dem över priserna när det är möjligt.
6

Skriv ner anteckningar när du har provkört varje lastbil så att du kan jämföra dem när du är redo att göra ett slutgiltigt beslut. Sätt upp en betalningsplan som är rätt för att behålla din hushållsbudget. Om du köper bilen för ett företag, kom ihåg att föra detaljerade register över ditt köp i skattehänseende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140607.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.