C10 Justering Specifikationer

Chevrolet C10 pickup var en halv-tons, lätta tvåhjulsdrift modell som först dök upp på marknaden på 1960-talet. Med en individuell hjulupphängning, var C10 inte tänkt att användas som ett arbetsfordon. Istället körde denna lätta lastbilen mer som en bil än en lastbil. Ändå utför en hjulinställning på din Chevy C10 är en enkel process när du vet de rekommenderade vinklar för hjulen. Förståelse Alignment specifikation
uppriktning

Wheel av ett fordon består av att justera vinklarna på hjulen så att de alla är parallella med varandra och vinkelrätt mot marken. De viktigaste inblandade variabler är camber, caster och toe. Spannet är typiskt justeras så att minsta däckslitage inträffar vid olika hastigheter i rörelse. Caster är ansvarig för rak linje spårning under körning. Slutligen varierar tån baserat på den hastighet med vilken en fordonet färdas. Därför är ett tå justeras vanligen så att den är lika med noll när fordonet rör sig med en hög hastighet. Alla dessa variabler måste beaktas när man utför en hjulinställning.

Totala tå specifikationer, den minsta tån för den främre änden av den 1971 Chevy C10
Front Specifikationer lastbil bör vara 1,81 grader, och den maximala bör vara 3,77 grader. Den före tån bör vara 15,30 och efter tå bör komma in på 2,70 grader. Det hjul ska vara minst +2 ° 30 'och har en högst 3 ° 30'. Cambervinkeln bör vara minst -0 ° 30 'och högst 0 ° 30'. Den partiella tå bör vara 1,40. Den bakslag bör vara -0 ° 14 '.
Bakre Specifikationer

För de bakre specifikationerna bör 1971 Chevy C10 har en total tå mätning före av -1,90 grader, och efter justering har en tå på -2.00. Den cambervinkeln för den bakre bör vara -0 ° 38 'och det partiella tån bör vara 1,60. Den bakslag måste -0 ° 15 'och den dragkraft vinkeln måste vara +0 ° 21'.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143747.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.