Hur man kan förbättra prestanda för 4.2L Ford Motor

Den 4,2 - liters motorn var standard på många av Fords lastbilar under 1990-talet , den byggdes huvudsakligen för att dra tunga laster . Även om inte en prestanda motor med design, det finns några motor förändringar och modifieringar som kan förbättra bilens prestanda . Instruktioner
1

Ta bort eventuella extra vikt från baksidan av lastbilen eller från hytten på fordonet . Redovisat extra vikt kommer att tvinga lastbilen att använda mer bensin och gör det trögare . Detta kommer att resultera i sänkta prestanda i fråga om bränsleekonomi och acceleration .
2

Använd syntetisk olja under nästa oljebyte . Syntetisk olja minskar friktionen i motorn , och tillhandahåller smörjning faktorer som överträffar vanliga motoroljor. Syntetiska oljor bryta ner i mycket långsammare takt än traditionella oljor. Syntet skydda motorn och kommer att bidra till att förbättra bilens prestanda .
3

Byt filter stock luften . En Sportluftfilter kommer att förbättra luftflödet in i motorn . Det kommer att minska temperaturen på den luft som släpps in Detta resulterar i extra hästkrafter och en total ökning av motorns prestanda .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143469.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.