Hur man installerar en Jack Cover Rabbit Truck

The Jack Rabbit lastbil täcka är ett system som kombinerar ett tunt tyg lock flaket och dränering för att avlägsna vatten som byggs upp på toppen. Locket sträcker sig över längden av flaket för att skydda något du bär inuti, styra fluiderna till en kanister döljs under locket. När vattnet är inrymd i kapseln, matar den genom dräneringsledningar och släpper ut under lastbilen. Du kan enkelt installera en Jack Rabbit täcka själv så länge du arbetar långsamt för att säkerställa korrekt del placering. Saker du behöver
Jack Rabbit lastbil täcka kit
Kartonger
Wrench
svetsmuttrar
Bolts
hand stannar
skruvmejsel
Skruvar
Visa fler instruktioner
1

Ställ behållaren med ryggen vänd mot hytten i sängen av lastbilen. Använd kartonger att höja behållaren utanför sängen golvet tills den övre kanten ligger över sidorna av sängen.
2

Fäst den triangelformade monteringsblocken på insidan av kapseln mot hytten sidan av lådan. Sätt i svetsmuttrar i blocken innan säkra dem på kapselns vägg, sedan använda en skiftnyckel för att dra åt svetsmuttrar.
3

Ställ rälsen ner i skenan grepp längs båda sidor av kapseln på de övre kanterna. Kanterna på insidan av varje skena skall glida under kanterna greppet inne i kapseln.
4

Fäst skenan slutar med en bult då skenorna är på plats. Stoppen hålla skenorna från att dra ut för långt när de används. Använd en skiftnyckel för att dra åt bulten.
5

Skjut järnväg klämmor på spåren på undersidan av skenorna med bulten på klämman nedåt. Den säkra armen av klämman bör gå runt och upp insidan av säng väggar. Använd en skiftnyckel för att dra åt bulten.
6

Dra åt skruvarna på klämmorna tills de är säkra med en skiftnyckel. Ta rutorna underifrån behållaren så den är upphängd på sidorna av sängen.
7

Montera locket i skenorna och fäst den med de hand stannar. Dessa hållplatser är fäst på undersidan av locket på bakluckan slutet. Använd en skruvmejsel för att säkra hand stannar.
8

Fäst remmen på undersidan av locket i mitten av bakluckan änden med skruvar och en skruvmejsel. Handtaget ska trycka in i öppningen nära bandet för att möjliggöra enkel kontroll av locket.
9

Skjut drain beslag ner i dräneringshålen inuti kapseln och dra åt dem med en skruvmejsel. Anslut dräneringsledningar till de rördelar från botten av behållaren och skjut linjerna genom tätning av din lastbil säng.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143678.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.