2001 Chevy 1500 Specifikationer

Finns i både ordinarie och förlängda hytten med flera motor val, presenterar 2001 Chevrolet Silverado 1500 det tredje året av den här modellens nuvarande utformning. Denna modell lämnar bakom bristerna i tidigare design som kombinerar innovativa nya funktioner och tjäna 1500 ett rykte om att vara både snabb och bekväm. För 2001, förbättrades Chevy styrningen, fjädrings-och bromssystem och erbjuds alternativ inklusive PRO TEC bedliner och OnStar-systemet. Exteriör

1500 har 16-tums med 7-tums stålfälgar med partiella hjulsidor och all-season däck. En full storlek matchande reservdäck är monterad på underredet, och det finns också en extra stålhjul. Flaket finns på 6.6 meter eller 8.1 fot för alla 2001 modeller. Lastbilen ingår även rörliga intermittent vindrutetorkare, släpvagnskablage, en motor timmätare och vinylgolv. Chrome Finish stötfångarna är ett tillgängligt alternativ. Bruttovikten är 6,100 pounds, med en maximal nyttolast 2,042 pounds.
Mekanisk

grundläggande 1500 inkluderar en 4,3-liters V6-motor med en maximal motorstyrka 200 vid 4.600 rpm. Men en 4,8-liters V8 och 5,3-liters V8 finns även med 270 och 285 hästkrafter, respektive. Standard transmission är femväxlad manuell, men automatisk är tillgänglig. Med bakhjulsdrift och främre oberoende fjädring, har 1500 en EPA betyget 14/19 med en 26-liters bränsletank.
Safety

Den fyrhjuliga låsningsfria bromssystemet är standard på denna modell, liksom fram och bak ventilerade skivbromsar och elektronisk bromskraftsfördelning. Barn säte ankare, en främre center midjebältet och en passagerare airbag switch ingår också. 1500 har också varselljus, skymning sensing strålkastare och en startspärr. Addera Interiör

standard Silverado Interiören är klar i vinyl, finns i antingen grafit eller tan , och delad bänk framsätena. Kraften-ratten är tiltas. Valfria uppgraderingar möjliggöra en trasa interiör och läderratt. För enkelhetens skull ytterdörren fickor, mugghållare och 12-volts eluttag är standard. 1500 ingår även en lätt last område, främre läslampor och en passagerare sminkspegel. Den främre instrumentpanelen innehåller en klocka, varvräknare och varningslampan för låg bränslenivå. Standardmodellen innehåller två totalt högtalare, en mast antenn och AM /FM-stereo. Men alternativ tillåter upp till sex högtalare och en cd-spelare. Andra interiör uppgraderingar inkluderar makt fönster, speglar makt och fjärrströmbrytare dörrlås.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143514.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.