Felsökning av en 1997 F150 Värmefläkt

Fords 1997 F-150 pick-up truck har ett värmesystem med en fläkt. Du kan styra fläkten med fläkten omkopplare på instrumentpanelen, den kan ställas in på flera fläkthastigheter, inklusive off. Fläkten skickar uppvärmd luft genom kupén att värma kabinen. Om kontrollen inte är korrekt inställd, om du har överbelastat kretsar, eller om något blockerar ventilationsöppningarna eller luft öppning, kan du få problem med värmefläkten. Saker du behöver
Reservsäkringar
Visa fler instruktioner
1

Vrid fläkthastigheten till önskad hastighet. Kontrollen är ett cirkulärt vred på instrumentpanelen markerad med en fläkt ikon och etiketter "Lo" och "Hej," med inkrementella prick markeringar.
2

Vrid luftflödet vredet till ett annat läge än "Off . " Alternativen inkluderar "Golv" och "Panel", bland andra.
3

Kontrollera att det inte finns någon blockering av inkommande luft öppning om värmefläkten underlåter att utföra ett tillfredsställande sätt. Öppningen är på utsidan av trucken, nedanför vindrutan. . Klart snö eller annat skräp borta
4

Kontrollera om det finns rockar eller andra objekt hindrar ventilerna inom lastbilens förarhytt, det finns öppningar i golvnivå och på instrumentbrädan. Rensa bort eventuella hinder.
5

Kontrollera säkringen blocket för säkringar om fläkten inte fungerar alls. Fläkten säkringen är i läge 23 i motorrummet säkringslådan. Ersätt den med en 40-Amp grön säkring - det ska matcha den befintliga. En annan fläkt-relaterade säkringen skyddar reläet i det inre säkringsdosan på plats 24. Ersätt den med en 10-Amp röda säkringen om den är trasig. Den inre panelen är till vänster om ratten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143447.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.